Редактор: e-mail: Кадър БНТИма заявки за проверки за корупция, но предоставянето на

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТИма заявки за проверки за корупция, но предоставянето на
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: Служебните министри стават опоненти на ГЕРБ, стигна се дотам, че Бойко Борисов е канибал

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Има поръчки за инспекции за корупция, само че даването на доказателства за тези изказвания, разбрахме, че са за след изборите. Доколкото разбирам, и затова, ние считаме, че служебното държавно управление е деен участник в предизборната акция, а не уредник на изборите, каквато би трябвало да бъде неговата функционалност. Смятам, че е по този начин, като се мине през всичките тези неща и се стигне до такава степен, че Бойко Борисов е човекоядец. Всички тези информации, които вървят по медиите, са лишени от обстоятелства и и по-скоро целят служебните министри да бъдат съществени съперници на ГЕРБ, което съгласно мен обърква цялата тематика напред на една предизборна акция, и то в един много комплициран и значим миг за страната

Това сподели Тома Биков от ГЕРБ в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

За подслушванията, от две-три седмици чакаме Бойко Рашков да излезе и да даде доказателства, това което видяхме от господин Хаджигенов през вчерашния ден във вашето студио, размаха сивито на Настимир Ананиев, на него беше написан неговият телефон, и сподели че са го подслушвали. За мен това е несериозно. Няма работа по света, която да подслуша господин Ананиев, просто тъй като е смешно и би било извънредно смешно, и в случай че има такава работа, на нея в действителност би трябвало да й се търси отговорност, за това, че подслушва такива хора и другия приятел на господин Ананиев, който е производител на противозаконна ракия в трафопост в Люлин. Това е смешно, те не са политици, новината във вашето студио беше, че са политици, сподели още Тома Биков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР